Bijbanen / Straks werk

Ben jij student met gevoel voor Water en ben jij op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan naast je studie? Wil jij in opdracht van een bedrijf meewerken aan innovatief onderzoek of aan de ontwikkeling van een product? Centre of Expertise Water Technology (CEW) biedt diverse bijbanen, vakantiebanen, stages en afstudeeropdrachten voor studenten op MBO, HBO en WO niveau.

*
*

Referentie Angela Snip, 4e jaars student Milieukunde

"Ik studeer milieukunde op Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en zit inmiddels in mijn vierde studiejaar. Op het moment volg ik een minor in deeltijd en wil ik graag werkervaring opdoen in het werkveld. Daarom heb ik mij ingeschreven bij het CEW. Ik kon gelijk aan een project werken bij het Wetterskip Frysl‚n voor 16 uur per week. Ik raad het zeker mijn medestudenten aan en natuurlijk iedereen die affiniteit heeft met water om zich in te schrijven bij het CEW."

Referentie Calvin Moore, 2e jaars student Chemische technologie

"Ik heb de oriŽntatie stage ervaren als prettig. Er werd ons verschillende kanten van de watertechnologie sector laten zien waardoor we hiervan een compleet Ďplaatjeí hebben kunnen krijgen. Het kantoor werk werd afgewisseld door werk in lab, wat het afwisselend en dus leuk maakt."

Referentie Martijn Eikelboom 2e jaars student Milieukunde

"Bij het CEW heb ik een leerzame oriŽnterende stage gevolgd. Ik heb veel geleerd op het gebied van verslaglegging, onderzoek, en samenwerken. Samen met vier andere jongens hebben we ons bezig gehouden met interessante onderwerpen die ons veel informatie meegeven voor het vervolgen van onze studie. Stage lopen bij het CEW raad ik dan ook iedereen aan."