CEW samen met WaterCampus aanwezig op AquaTech Amsterdam

27 oktober 2017
CEW samen met WaterCampus aanwezig op AquaTech Amsterdam

Van 31 oktober t/m 3 november is het CEW samen met de WaterCampus te vinden op AquaTech Amsterdam. Met 21.000 specialisten uit meer dan 140 landen is dit dť vakbeurs voor de watertechnologie-professional.

Innovation Avenue
Wilt u de laatste trends weten op het gebied van watertechnologie? Bezoek dan Innovation Avenue in zaal 7 (nr. 07.520) bij het Waterpaviljoen, een nieuw initiatief van de Water Alliance. Op Innovation Avenue ontdekt u onder meer de nieuwste technologieŽn op het gebied van schoon drinkwater, slibontwatering, algendetectiesystemen en oppervlaktewaterbehandelingen. Er zijn meer dan 20 baanbrekende innovaties te zien, waarvan meerdere al prijzen in de wacht sleepten. Leden van de Water Alliance als Water Waves en Aqua Color Sensors, maar ook de winnaar van de Water Alliance Innovation Stimulation Award 2017, Wafilin Systems en Salttech, winnaar van Aquatech Innovation Award 2015 zijn aanwezig.

Innovator-Pitch
In het Waterpaviljoen worden alle innovaties dagelijks tussen 14.00 en 15.00 uur gepresenteerd. Een ideale gelegenheid om snel en efficiŽnt alle topinnovaties uit Nederland te leren kennen. Elke dag selecteert een publieke jury de beste Innovator-Pitch.

Meer info...

AquaTech