Wij zoeken collega’s

Werken bij het CEW betekent werken in een groeiende organisatie met een energiek team. Wij verrichten toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie, samen met bedrijven en hogescholen. Zo dragen wij bij aan onderwijsontwikkeling, innovatieversnelling en talentontwikkeling. Door de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel, zijn wij doorlopend op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wij zoeken:
Enthousiaste collega’s met hbo- / wo-niveau, die ervaring en/ of affiniteit hebben met watertechnologie, bij voorkeur in combinatie met onderwijs en/ of bedrijfsleven.

Dit ga je doen:
Er zijn verschillende functies mogelijk, afhankelijk van je interesse, ervaring, opleiding en verdere achtergrond. Als medewerker van het CEW ben je een belangrijke schakel in de keten ‘overheid – onderwijs – bedrijfsleven’. Samen met je collega’s leg je de verbinding tussen de vraag uit het bedrijfsleven en het innovatievermogen van hogescholen. Waar mogelijk wordt die vraag gekoppeld aan financieringsprogramma’s van overheden. Je draagt het werk van het CEW uit en levert zo een bijdrage aan een gezonde Nederlandse watersector.

Jouw werkomgeving:
Ons kantoor is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden. Je komt er terecht in een hecht team van vaste medewerkers (momenteel 10) en een steeds wisselende groep studenten (10 tot 20). Daarnaast ben je, afhankelijk van je functie, regelmatig te vinden op locatie bij klanten, op beurzen, bij hogescholen en in het Waterapplicatiecentrum (WAC), waar wij veel van onze onderzoeken doen.

Jouw profiel:
Ben jij nieuwsgierig, ondernemend, verbindend en realiserend, in staat om overzicht te houden en goed samen te werken op verschillende niveaus? Heb jij een “getting things done” mentaliteit en uitstekende communicatieve-  en schrijfvaardigheden? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

Wat wij jou bieden:

  • een passende baan, afhankelijk van je interesse, ervaring, opleiding en verdere achtergrond
  • werken in een energiek en informeel team
  • een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheid binnen een klein team
  • een marktconform salaris
  • een baan met maatschappelijke relevantie

Jouw reactie:
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Upload dan jouw motivatiebrief + curriculum vitae (bij voorkeur als .docx of als .pdf),  via onderstaand formulier en noem de brief ‘sollicitatie jouw naam’ en het cv ‘cv jouw naam’.

Sollicitatie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2MB

Of mail naar Centre of Expertise Water Technology, t.a.v. Yvette de Vlieg , Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden, of per email naar info@cew-leeuwarden.nl, met als onderwerp ‘Open Sollicitatie’. Het betreft een doorlopende vacature, er is dus geen deadline. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact op nemen met Martijn Bijmans op telefoonnummer 058-2100919. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cew-leeuwarden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew-leeuwarden.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden